Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Локални Ограноци

  ЛО Карпош: Како синот на Јакимовски стана сопственик на земјиште во Бардовци?

  Според податоците на Агенцијата за катастар на недвижности, Гоце Јакимовски поседува три парцели во Бардовци. Станува збор за парцелите 449/19, 486/2 и 487/2 кои...

  ЛО Велес: Детското игралиште во градскиот парк претворено во змијарник

  Обраснати треви, џбунови, несредени лулашки е сликата во детското игралиште во градскиот парк во Велес. Оваа состојба веќе неколку години наназад е непроменета. Велес за жал...

  (Видео) Сликата на последиците од приватизацијата на фабриките на народот

  Живот за богатите, а сиромаштија за работниците се карактеристиките на приватизацијата која започна во 1989 година. Масовни отпуштања од работа, намалени плати и повеќе од...

  Дали е на повидок искористување на деца-ученици во политички цели?

  Директори на средни училишта од нашиот град свикале состанок со претседателите на сите одделенија, со физичко присуство и зад затворени врати. Состанокот треба да...

  Амнестијата на Јакимовски е срамна – секој што згрешил мора да одговара

  Амнестијата која со закон ја доби Стевче Јакимовски е срамна и понижувачка за жителите на Општина Карпош. Секој градоначалник, но и функционер што згрешил...

  Левица – ЛО Битола засади дрвца на местото на уништениот дрворед на „Рузвелтова“

  Денес дел од активистите на Левица - Битола, организираа акција на улица „Рузвелтова“ со засадување на дрвца на местото на уништениот дрворед од страна...

  Последни објави