Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Локални Ограноци

  Левица – Битола: Предвидена реализација на проект-предлози од Левица со усвојување на програмата за работа на Општина Битола

  По завршувањето на четвртата седница на Советот на Општина Битола, ги резимираме активностите на локалниот огранок на Левица-Битола. Со усвојување на програмите за работа...

  Хаос во ЈП „Градски Паркинг – Тетово“: Нема плати, вработените оставени на немилоста на локалните власти

  Во тетовската општина јавните претпријатија се пренатрупани со долгови. Меѓу најпопуларните, е случајот со Јавното претпријатие "Градски паркинг - Тетово“. Работата на ова претпријатие уште...

  Левица – Центар: Советот во Општина Центар е блокиран без избор на Претседател на Совет

  Почитувани жители на Општина Центар, Левица за прв пат е претставена во Советот на општината и тоа со тројца советници. Како одговорна партија, уште од...

  (Видео) Богевски: Привилегираните политичари се игнорантни, не барајте привилегии

  Членот на Советот на Општина Кавадарци Круме Богевски гласаше ПРОТИВ предлогот за членови на Управен Одбор и Надзорен Одбор на ЈП Комуналец заради тоа...

  Легална узурпација на просторот околу велешкото езето Младост доставена до советот на Општина Велес

  На седмата седница на Советот на Општина Велес закажана за вторник 28.12.2021 год. како точка на дневен ред од страна на општинската администрација ставени...

  Советникот од Левица поднесе амандман на предлог буџетот во врска со опремата и механизацијата на противпожарната единица во Гевгелија

  Советникот од Левица поднесе амандман на предлог буџетот во врска со опремата и механизацијата на противпожарната единица во Гевгелија Денес советникот од редовите на Левица,...

  Последни објави