Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Локални Ограноци

  Богоев ги злоупотребува образовните институции за политичко рекламирање

  Богоев по којзнае кој пат ги злоупотребува образовните институции на територијата на Општина Карпош за политичко рекламирање на функционерите на Заев и останатите функционери...

  Вработените во јавните установи – Заробеници на личните интереси на двајца советници од коалициите на СДСМ и ДПМНЕ

  Веќе е март, а советот на Општина Демир Хисар нема согласност за донесување на буџетот за 2021 година, кој по закон треба да биде...

  Во топ 10 пратеници со најмногу наплатени трошоци – Драгица Ѓавочанова за 5 месеци добила 3018 евра!

  РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ Очигледно дека животот дојде само за функционерите на СДСМ. А со оглед на неработењето на Собранието во овој временски период, како успеа...

  Ве чекаме на 25-та дупка од последна 5-ка

  Не стивнуваат негативните реакции и критика кон градоначалникот Златко Марин и општината Аеродром, за пофалбата дека потпишал меморандум за соработка со Голф федерацијата за...

  Депониите во Нерези се’ уште не се исчистени

  Долги години Левица - Карпош, како и жителите на Средно Нерези реагираат за депониите во оваа населба. И покрај реакциите Стефан Богоев, и општинските...

  Директорот Алексијоски манипулираше дека нема загадување во Охридско Езеро

  Ја информираме јавноста дека денес добивме одговор од Инспекторатот за животна средина во врска со претходно поднесената Иницијатива од наша страна за вршење вонреден...

  Последни објави