Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Локални Ограноци

  Богоев народните пари ги троши на пи-ар кампањи и со тоа отворено се фали во јавноста

  РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ Стефан Богоев на пропушта можност во јавноста да пласира како се трошат народните пари од општинскиот буџет на општина Карпош. Имено, тој...

  Бетонизација на Ѓорче Петров – 25 нови ДУП-ови на општината!

  РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ Токму во годината кога треба да се одржат локални избори, практично на крајот на својот мандат, градоначалникот Александар Наумоски, заборавајќи на предизборните...

  Состојбата на македонското здравство во една слика

  Ова се катастрофалните услови во кои се наоѓа битолската болница, која повеќе изгледа на извор на зарази и болести отколку на здравствена установа. Дворот...

  Општина Карпош се гуши во депонии – Богоев си најмува компании за прес клипинг и анкети од илјадници евра

  РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ Додека градоначалникот на Карпош, Стефан Богоев, потпишува скандалозни прескапи договори за промоција и разубавување на сликата за општината, како договорите за прес-клипинг...

  Димоски: Богоев продолжува со расфрлањето на општинските пари

  ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА   Стефан Богоев како градоначалник на Општина Карпош склучил договори за закуп на простор во печатени медиуми. Вкупната вредност на договорите изнесува 3.000.000 денари,...

  Зделките на Богоев со агенцијата на Спасов немаат крај

    РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ Со нарачани лајкови во штабовите, градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев, го правда нерационалното трошење на пари на жителите на Карпош и договорите...

  Последни објави