Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Локални Ограноци

  Богоев потпишал скандалозен договор со „Агенција Рејтинг“ за консултантски услуги

  РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ Расипништвото на Богоев и општина Карпош продолжува Стефан Богоев, како градоначалник на Општина Карпош на 18 декември потпишал договор со Агенција Рејтинг СП-М...

  Жителите се против платеното паркирање во Карпош – Богоев и СДСМ насилно го воведуваат зонското паркирање

  Жителите се против платеното паркирање во Карпош – Богоев и СДСМ насилно го воведуваат зонското паркирање Членови на локалниот огранок на Левица во Карпош спроведоа...

  Масларковски: Марин не исполни ништо од ветеното, напротив, мести огромни тендери

  Модераторот на Левица во ЛО Аеродром, Дарко Масларковски, одржа прес-конференција на која ги обелодени сомнителните тендери на градоначалникот од СДС на општина Аеродром, Златко...

  Жителите на село Раштак 15 години немаат вода за пиење

  На барање на неколку жители од скопското село Раштак, членови на раководството на Левица заедно со својата продукциска екипа, го посетија ова место, кадешто...

  Последни објави