Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Локални Ограноци

  Општина Карпош се гуши во депонии – Богоев си најмува компании за прес клипинг и анкети од илјадници евра

  РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ Додека градоначалникот на Карпош, Стефан Богоев, потпишува скандалозни прескапи договори за промоција и разубавување на сликата за општината, како договорите за прес-клипинг...

  Димоски: Богоев продолжува со расфрлањето на општинските пари

  ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА   Стефан Богоев како градоначалник на Општина Карпош склучил договори за закуп на простор во печатени медиуми. Вкупната вредност на договорите изнесува 3.000.000 денари,...

  Зделките на Богоев со агенцијата на Спасов немаат крај

    РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ Со нарачани лајкови во штабовите, градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев, го правда нерационалното трошење на пари на жителите на Карпош и договорите...

  Богоев потпишал скандалозен договор со „Агенција Рејтинг“ за консултантски услуги

  РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ Расипништвото на Богоев и општина Карпош продолжува Стефан Богоев, како градоначалник на Општина Карпош на 18 декември потпишал договор со Агенција Рејтинг СП-М...

  Жителите се против платеното паркирање во Карпош – Богоев и СДСМ насилно го воведуваат зонското паркирање

  Жителите се против платеното паркирање во Карпош – Богоев и СДСМ насилно го воведуваат зонското паркирање Членови на локалниот огранок на Левица во Карпош спроведоа...

  Масларковски: Марин не исполни ништо од ветеното, напротив, мести огромни тендери

  Модераторот на Левица во ЛО Аеродром, Дарко Масларковски, одржа прес-конференција на која ги обелодени сомнителните тендери на градоначалникот од СДС на општина Аеродром, Златко...

  Последни објави