Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

Настани и најави

Левица се поклони на гробот на Јане Сандански во Пиринска Македонија

Денес, највисока партиска делегација составена од претседателот на Левица, проф. д-р Димитар Апасиев и генералниот секретар Јована Мојсоска, беше дел од чествувањето на 107...

Битола е град кој даде многу жртви во борбата против фашизмот

„Битола е град кој даде многу жртви во Народно Ослободителната Борба. При ваква ситуација во центарот на градот се отвара канцеларија за која добро...

Левица – Аеродром: Средба на советниците од Левица со жителите од Мичурин

Со веќе воспоставена пракса и со несмалена динамика советниците од Левица од Општина Аеродром и Град Скопје остварија средба со жителите од населбата Мичурин. Поради...

(Видео) Левица – Аеродром: Жителите од Стар Аеродром се против зонско паркирање

Денес, со почеток од 11:00 часот, во "паркчето" на ул. ,,Методија Шаторов Шарло", граѓаните имаа отворена средба со советниците на Левица во Општина Аеродром. На...

Одржана трибината „Македонската кауза – 150 години од раѓањето на Гоце Делчев”

Нашиот левичарски институт „Рацин” го организира својот прв настан, а во чест на значајниот јубилеј на еден од најголемите македонски револуционерни дејци - Гоце...

(Видео) Трибина: Македонската кауза – 150 години од раѓањето на Гоце Делчев

Левичарски Институт - ”Рацин„ ТРИБИНА: Македонската кауза - 150 години од раѓањето на Гоце Делчев! #150годиниДелчев По повод 150 години од раѓањето на македонскиот револуционер Гоце...

Последни објави