Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Прес-конференции

  Место да реформираат, најавените реформи се со цел до крај да го расформираат разнишаниот образовен систем

  Реформи во основното образование се повеќе од потребни; повеќе од очигледно е дека постојниот модел на образование е нефункционален и непродуктивен. Но, какви реформи очекуваат...

  Левица побара од Уставниот суд да ја укине функцијата на Артан Груби

  Членот на Президиумот на Левица, Реџеп Исмаил - Хактан, одржа прес конференција, на којашто ја информира јавноста дека, Левица поднесе претставка до Уставен суд...

  Левица ќе освои пет пратеници на престојните парламентарни избори

  Изјава на претседателот на Левица, Димитар Апасиев, на отворањето на канцеларијата во Прилеп. Поддршката за Левица секојдневно расте и тоа е во насока на природниот...

  Покана за прес | Први мај – ден за протест, а не ден за скара

  Во недела, 30 април, во 12.30 часот Левица ќе одржи прес конференција по повод Први мај, интернационалниот ден на трудот. Прес конференцијата ќе се...

  Човечките животи се поважни од профитот на мултинационалните компании! Поддршка за референдумот во Гевгелија против рудникот за злато

  Во четврток, 20 април, во 11.00 часот Левица ќе одржи прес конференција за поддршка на локалниот референдум во Гевгелија, кој е закажан за 23...

  Последни објави