Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Прес-конференции

  Покана за прес – Санитарен кордон за изолирање на ДПМНЕ

  Денес, вторник, 25 октомври, во 11.30 часот Левица ќе одржи прес конференција во Жена Парк наспроти Собранието на Република Македонија. На прес конференцијата ќе биде...

  ПОКАНА ЗА ПРЕС – 03.10.2016

  Во понеделник, 3-ти октомври, во 11.30 часот, Левица ќе одржи прес конференција на ул. Лондонска бр.8, пред седиштето на Балкан Енерџи Груп Дооел Скопје,...

  Покана за прес – Режимот продолжува со прогонот на Левица: уште еден наш член се соочува со судски процес

  Во петок, 23 септември, во 11.45 часот Левица ќе одржи прес конференција пред Основниот суд Скопје 1 по повод отпочнувањето на судскиот процес против...

  Покана за прес – Иницијатива за обединување на сите антирежимски партии во истакнување на единствени непартиски листи на изборите

  Во среда, 21 септември, во 12.30 часот Левица ќе одржи прес конференција во Жена Парк, пред Собранието на Република Македонија, со цел да се...

  Покана за прес: Штрајк во Леарница: газдите рамнодушни, институциите глуви, а работниците без плати

  Во среда, 14 септември, во 13.30 часот Левица ќе одржи прес конференција во Жена Парк, пред Собранието на Република Македонија со цел да се...

  Покана за прес | 25 години независност – 25 години осиромашување и обесправување

  Во четврток, 8 септември, во 11.00 часот Левица ќе одржи прес конференција во Жена Парк, пред Собранието на Република Македонија по повод 25-годишнината од...

  Последни објави