Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Прес-конференции

  Покана за прес по повод укинувањето на куќниот притвор за нашите членови Здравко и Владимир

  Денес, среда, 15 јуни, во 11.30 часот Левица ќе одржи прес конференција во Жена Парк, наспроти Собранието на Република Македонија, по повод укинувањето на...

  Покана за прес конференција – Бараме ослободување на Здравко Савески и Владимир Куновски

  На членовите на Левица, Здравко Савески и Владимир Куновски, денеска од 11 часот, во Основен суд 1 им е закажано судење, за обвинението за...

  Покана за прес конференција – Продолжува режимската хајка врз Левица

  Продолжува режимската хајка врз Левица! Денеска во 12 часот, членот на Президиумот на Левица, Мариглен Демири, е повикан на информативен разговор во Основното јавно...

  Покана за прес – Настаните во Бутел: Веќе прочитано сценарио

  Во сабота, 5 март, во 11.30 часот Левица ќе одржи прес конференција на Скопското кале на локацијата каде во 2011 година беше исцениран меѓуетнички...

  Собравме 1.000 потписи! Ги поднесуваме документите за регистрација на суд!

  Во понеделник, 8 февруари, во 11.30 часот Левица ќе одржи прес конференција пред Основниот суд 2 по повод поднесувањето на документите за своја регистрација...

  Груевски да поднесе оставка, поради злоупотреба на власта, а не поради Пржино

  Во четврток, 14 јануари, во 11.30 часот Иницијативниот одбор на Левица ќе одржи прес конференција пред зградата на Владата на Република Македонија. На прес...

  Последни објави