Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Прес-конференции

  ПРЕС – Додека народот тоне во сиромаштија, народните претставници пливаат во лој

  Во вторник, 29  декември, во 11.30 часот Иницијативниот одбор на ЛЕВИЦА ќе одржи прес конференција во Жена парк, наспроти Собранието на Република Македонија. На...

  Покана за прес – Средба со Комората на извршители

  Денес во 13.30 часот Иницијативниот одбор на Левица ќе одржи прес конференција пред Комората на извршители на Република Македонија која се наоѓа на ул....

  Покана за прес – Да се запре со извршните одлуки и осиромашувањето на луѓето!

  Во сабота, 5 декември, во 11.00 часот, Иницијативниот одбор на Левица ќе одржи прес конференција пред Комората на извршители на Македонија која се наоѓа...

  Покана за прес – УЈП да не затајува податоци за највисоките приходи

  Во четврток, 26 ноември, во 12.30 часот Иницијативниот одбор на „Левица“ ќе одржи прес конференција пред Генералната дирекција на Управата за јавни приходи, која...

  Покана за прес – Поднесување предлог за измена на Законот за политички партии

  Во вторник, 17 ноември, во 12.30 часот ЛЕВИЦА ќе поднесе предлог за измена на Законот за политички партии до Собранието на Република Македонија. Со предлог...

  Покана за прес – Формирање на „ЛЕВИЦА“

  Во сабота, 14 ноември, со почеток во 11 часот во Жена Парк, наспроти Собранието на Република Македонија ќе се одржи прес конференција на која...

  Последни објави