Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

Соопштенија и реакции

Исмаил: Со поставената мерна станица кај Усје ќе се зголеми јавниот притисок кон најголемите загадувачи!

„Имаме констатација од неколку институции дека компанијата УСЈЕ е загадувач во Град Скопје. Веднаш потоа, низа медиуми излегоа во одбрана на овој олигарх.Јас не...

Левица ќе излезе на протест доколку се отвора бугарски културен клуб во Куманово

Провокациите од бугарска страна не престануваат! Најнова доаѓа преку најавеното отворање на т.н. бугарски културен клуб во градот симбол на антифашистичката борба - Куманово. Досегашната...

Јовановска: Мерната станица кај Усје е појдовна точка за детектирање на загадувачите во Скопје

„Иако поставувањето на мерна станица кај индустрискиот капацитет УСЈЕ не е системско решение, сепак претставува појдовна точка за детектирање на најголемите загадувачи во градот...

Апасиев: МВР не ги санкционира полицајците за кои Уставен суд пресуди дека непрописно лишиле од слобода активисти на Левица!

(Контра - реплика на пратеникот од Левица Димитар АПАСИЕВ кон министерот Оливер Спасовски. Во својот одговор, пратеникот Апасиев се осврна на случајот од 2017 година,...

Крмов: Штитење на Џамбаски значи штитење на нацист и шовинистичките идеи на Санстефанска Бугарија

 „Џамбаски требаше многу порано да биде прогласен за persona non grata, а не да го гледаме како вика на сред Скопје дека Македонците се...

Апасиев: За Митко Јанчев во еден ден уапсивте заканувач – за моите закани три години не постапувате

Контра - реплика на пратеникот Димитар АПАСИЕВ кон министерот Оливер Спасовски: „Многу самоуверено настапувате за некој што му избега Груевски, за некој што издаде пасоши на...

Последни објави