Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Некатегоризирано

  И по пет месеци, новите тетовски автобуси не мрднале од мртва точка

  Тетово без градски превоз и по пет месеци од набавката на петте автобуси од страна на општината. На 17 јануари 2021 година, во Тетово пристигнаа...

  Левица – Кичево: Дали локалната власт незаконски депонира отпад во Кичево?

  Минатата недела, жителите на село Попоец, на лице место затекнале камиони како во фрлаат комунален отпад, кој бил претходно покриен со земја. Едниот возач...

  Левица – Карпош: Три сомнителни договори на Општина Карпош – Расфрлањето со пари продолжува

  Стефан Богоев и Општина Карпош продолжуваат со расфрлањето општински пари. Во период од само три месеци Градоначалникот Богоев потпишал три договори со АБЦ-БРОТХЕР во...

  Левица – Велес: Огласите за вработување во ЈПВ Лисиче во служба на партиските интереси

  Во оглас објавен од Јавно претпријатие за водостопанство Лисиче-Велес за работно место Советник за социјални аспекти при спроведување и реализација на проекти за вид...

  Како Царовска ќе укинува учебници додека уште не е ставена во употреба Националната платформа

  Министерката-милионерка, во обид да го оправда заемот од 25 милиони евра за таканаречени образовни реформи, со брзи, непромислени и нетранспарентни чекори, најавува укинување на...

  По роварењето во горните делови во Козле, Богоев пушти багери и во Горно Нерези

  Тоа што можеш да го уништиш во првиот мандат, не го оставај за вториот, зошто може и да го немаш - ова е максимата...

  Последни објави