Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

Некатегоризирано

Странските инвеститори ги префрлаат профитите надвор од Македонија

И покрај растот на директните инвестиции во Македонија последниве години, очигледен е фактот дека странските субјекти имаат бројни бенефиции при инвестирање и се во...

Поднесено барање до трудов инспекторат против „Никоб”

Изминатиов период, до Левица пристигнаа бројни поплаки од вработени во омилената компанија на власта, „Никоб”,во сопственост на Кирил Лазаров. Работниците се жалат дека не им...

Координирани напади од ДПМНЕ и СДС против Левица како единствена опозиција во парламент и општините

Изминатиов период се води жестока црна кампања против Левица, каде СДС манипулира дека сме во коалиција со ДПМНЕ и ДУИ, и обратно - ДПМНЕ...

Заев преку фондацијата „Едно општество за сите‘‘ продолжува да манипулира и профитира од моќ

На манифестацијата „Златна Олимпија” каде се доделуваат награди за најуспешните жени во спортот, првата награда од страна на претседателот на МОК, Димевски беше доделена...

Старо-новата коалиција во Неготино гласаше против интересите на граѓаните

Додека СДС и ДПМНЕ, ширум државата дебатираат со кого Левица е во коалиција, во Општина Неготино старо-новата коалиција на СДС и ДПМНЕ преку советникот...

Пациентите кои боледуваат од цистична фиброза останаа со празни ветувања

Асоцијацијата на луѓе кои боледуваат од цистична фиброза протестираше пред Министерството за здравство со цел да им се обезбеди навремено и соодветно лекување, со...

Последни објави