Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

Некатегоризирано

Левица – Велес: Огласите за вработување во ЈПВ Лисиче во служба на партиските интереси

Во оглас објавен од Јавно претпријатие за водостопанство Лисиче-Велес за работно место Советник за социјални аспекти при спроведување и реализација на проекти за вид...

Како Царовска ќе укинува учебници додека уште не е ставена во употреба Националната платформа

Министерката-милионерка, во обид да го оправда заемот од 25 милиони евра за таканаречени образовни реформи, со брзи, непромислени и нетранспарентни чекори, најавува укинување на...

По роварењето во горните делови во Козле, Богоев пушти багери и во Горно Нерези

Тоа што можеш да го уништиш во првиот мандат, не го оставај за вториот, зошто може и да го немаш - ова е максимата...

Поддршка за иницијативата на КСС

Почитувани, Би сакале да ја известиме јавноста дека Левица - Трудов Сектор ја поздравува иницијативата на КСС за будење и обединување на работничката класа преку...

Вработените во ЈП ПУП реагираат – ”Исплатен ни е само дел од платата за февруари од 5000 денари”

ЈП ПУП-Паркинзи од Прилеп на своите вработени им има исплатено само дел од платата за месец февруари во висина од 5000 денари, на 29.03.2021...

Тетово повторно без вода – од Општината ни трага ни глас!

РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ По трет пат во неполни два месеци Тетово повторно е оставено без вода за пиење и други основни потреби на жителите. Тетово веќе...

Последни објави