ДИК БИТОЛА

Во подрачното оделение на ДИК во Битола ќе се собираат потписи за поддршка на кандидатурата на проф. д-р Билјана Ванковска од граѓаните на општините Битола, Новаци и Могила.

Адреса: бул. Први Мај бб
Локација: наспроти Безистенот, во зградата кај Борово во Битола, до Шпаркасе Банка.

РАБОТНО ВРЕМЕ НА КАНЦЕЛАРИИТЕ НА ДИК: Од понеделник до недела (секој ден вклучувајќи викенд) од 08:00 до 20:00 часот.

Доколку ви треба ориентација до канцеларијата на ДИК во која можете да го депонирате својот потпис, побарајте помош на 24/7 достапните телефонски броеви 071812519 и 071812687.