ДИК БУТЕЛ

Во подрачното одделение на ДИК во Бутел ќе се собираат потписи за поддршка на кандидатурата на проф. д-р Билјана Ванковска од граѓаните на општините Бутел, Чаир, Чучер-Сандево и Шуто Оризари.

Адреса: ул. „Бутелска“ бб Скопје, нас. Бутел
Локација: бараката помеѓу полициската станица во Бутел и црквата Св. Јован

РАБОТНО ВРЕМЕ НА КАНЦЕЛАРИИТЕ НА ДИК: Од понеделник до недела (секој ден вклучувајќи викенд) од 08:00 до 20:00 часот.

Доколку ви треба ориентација до канцеларијата на ДИК во која можете да го депонирате својот потпис, побарајте помош на 24/7 достапните телефонски броеви 071812519 и 071812687.