ДИК ЦЕНТАР

Во подрачното одделение на ДИК во Центар ќе се собираат потписи за поддршка на кандидатурата на проф. д-р Билјана Ванковска од граѓаните на општините Центар и Аеродром.

Локација: во барака бр.1 во кругот на административната управа на Општина Центар.
Адреса: ул. Михаил Цоков бр. 1, нас. Дебар маало, О. Центар, Скопје

РАБОТНО ВРЕМЕ НА КАНЦЕЛАРИИТЕ НА ДИК: Од понеделник до недела (секој ден вклучувајќи викенд) од 08:00 до 20:00 часот.

Доколку ви треба ориентација до канцеларијата на ДИК во која можете да го депонирате својот потпис, побарајте помош на 24/7 достапните телефонски броеви 071812519 и 071812687.