ДИК ДЕЛЧЕВО

Во подрачното одделение на ДИК во Делчево ќе се собираат потписи за поддршка на кандидатурата на проф. д-р Билјана Ванковска од граѓаните на Општина Делчево и Општина Македонска Каменица.

Локација на канцеларијата на ДИК-Делчево: Во Административен Центар „Делчевчанка“
Адреса: Булевар Македонија зграда К1, влез 5

РАБОТНО ВРЕМЕ НА КАНЦЕЛАРИИТЕ НА ДИК: Од понеделник до недела (секој ден вклучувајќи викенд) од 08:00 до 20:00 часот.

Доколку ви треба ориентација до канцеларијата на ДИК во која можете да го депонирате својот потпис, побарајте помош на 24/7 достапните телефонски броеви 071812519 и 071812687.