ДИК Демир Хисар

Во подрачното оделение на ДИК во Демир Хисар ќе се собираат потписи за поддршка на кандидатурата на проф. д-р Билјана Ванковска од граѓаните на Општина Демир Хисар.

Адреса: ул. „Битолска“ бр. 8, Демир Хисар
Локација: Во општинската зграда на О. Демир Хисар

image 28

РАБОТНО ВРЕМЕ НА КАНЦЕЛАРИИТЕ НА ДИК: Од понеделник до недела (секој ден вклучувајќи викенд) од 08:00 до 20:00 часот.

Доколку ви треба ориентација до канцеларијата на ДИК во која можете да го депонирате својот потпис, побарајте помош на 24/7 достапните телефонски броеви 071812519 и 071812687.