ДИК ГАЗИ БАБА

Во подрачното одделение на ДИК во Гази Баба ќе се собираат потписи за поддршка на кандидатурата на проф. д-р Билјана Ванковска од граѓаните на општините Гази Баба, Арачиново, Петровец и Илинден.

Локација: Во општинските простории на О. Гази Баба, првата барака од лева страна кога ќе се влезе на главниот влез наспроти хотел Континентал.
Адреса: ул. Архимедова 2, нас. Автокоманда, О. Гази Баба, Скопје

РАБОТНО ВРЕМЕ НА КАНЦЕЛАРИИТЕ НА ДИК: Од понеделник до недела (секој ден вклучувајќи викенд) од 08:00 до 20:00 часот.

Доколку ви треба ориентација до канцеларијата на ДИК во која можете да го депонирате својот потпис, побарајте помош на 24/7 достапните телефонски броеви 071812519 и 071812687.