ДИК ГЕВГЕЛИЈА

Во подрачното одделение на ДИК во Гевгелија ќе се собираат потписи за поддршка на кандидатурата на проф. д-р Билјана Ванковска од граѓаните на општините Гевгелија, Дојран и Богданци.

Локација: на калдрмата во зградата наспроти поранешниот пензионерски дом во Гевгелија
Адреса: ул. Маршал Тито бр. 170, Гевгелија

image 59

РАБОТНО ВРЕМЕ НА КАНЦЕЛАРИИТЕ НА ДИК: Од понеделник до недела (секој ден вклучувајќи викенд) од 08:00 до 20:00 часот.

Доколку ви треба ориентација до канцеларијата на ДИК во која можете да го депонирате својот потпис, побарајте помош на 24/7 достапните телефонски броеви 071812519 и 071812687.