ДИК ГОСТИВАР

Во подрачното одделение на ДИК во Гостивар ќе се собираат потписи за поддршка на кандидатурата на проф. д-р Билјана Ванковска од граѓаните на општините Гостивар, Врапчиште и Маврово и Ростуша.

Локација: во општинската зграда на О. Гостивар, преку споредниот влез, во канцеларија бр. 1
Адреса: Бул. „Браќа Ѓиноски“ бр.61, Гостивар

РАБОТНО ВРЕМЕ НА КАНЦЕЛАРИИТЕ НА ДИК: Од понеделник до недела (секој ден вклучувајќи викенд) од 08:00 до 20:00 часот.

Доколку ви треба ориентација до канцеларијата на ДИК во која можете да го депонирате својот потпис, побарајте помош на 24/7 достапните телефонски броеви 071812519 и 071812687.