ДИК КАРПОШ

Во подрачното одделение на ДИК во Карпош ќе се собираат потписи за поддршка на кандидатурата на проф. д-р Билјана Ванковска од граѓаните на општините Карпош, Ѓорче Петров и Сарај.

Адреса: ул. Стрезово бр.7 нас. Козле, Скопје
Локација: Во бараката веднаш до средното угостителско училиште „Лазар Танев“.

image 16

РАБОТНО ВРЕМЕ НА КАНЦЕЛАРИИТЕ НА ДИК: Од понеделник до недела (секој ден вклучувајќи викенд) од 08:00 до 20:00 часот.

Доколку ви треба ориентација до канцеларијата на ДИК во која можете да го депонирате својот потпис, побарајте помош на 24/7 достапните телефонски броеви 071812519 и 071812687.