ДИК КАВАДАРЦИ

Во подрачното одделение на ДИК во Кавадарци ќе се собираат потписи за поддршка на кандидатурата на проф. д-р Билјана Ванковска од граѓаните на општините Кавадарци и Росоман.

Локација: во општинската зграда на О. Кавадарци, се влегува преку главниот влез до првиот ходник лево, првата канцеларија е јасно обележана
Адреса: Плоштад „Маршал Тито“ бб, Кавадарци

РАБОТНО ВРЕМЕ НА КАНЦЕЛАРИИТЕ НА ДИК: Од понеделник до недела (секој ден вклучувајќи викенд) од 08:00 до 20:00 часот.

Доколку ви треба ориентација до канцеларијата на ДИК во која можете да го депонирате својот потпис, побарајте помош на 24/7 достапните телефонски броеви 071812519 и 071812687.