ДИК КИЧЕВО

Во подрачното одделение на ДИК во Кичево ќе се собираат потписи за поддршка на кандидатурата на проф. д-р Билјана Ванковска од граѓаните на Општина Кичево.

Локација: во општинската зграда на О. Кичево, од главната врата се влегува во општината и се продолжува право во десниот ходник, подрачната канцеларија на ДИК е втора врата од лево.
Адреса: Борис Кидрич бр.1 Кичево

РАБОТНО ВРЕМЕ НА КАНЦЕЛАРИИТЕ НА ДИК: Од понеделник до недела (секој ден вклучувајќи викенд) од 08:00 до 20:00 часот.

Доколку ви треба ориентација до канцеларијата на ДИК во која можете да го депонирате својот потпис, побарајте помош на 24/7 достапните телефонски броеви 071812519 и 071812687.