ДИК КИСЕЛА ВОДА

Во подрачното одделение на ДИК во Кисела Вода ќе се собираат потписи за поддршка на кандидатурата на проф. д-р Билјана Ванковска од граѓаните на општините Кисела Вода, Студеничани, Зелениково и Сопиште.

Локација: Во бараките на О. Кисела Вода, канцеларијата на ДИК се наоѓа во барака бр. 9, канцеларија бр.20.
Адреса: ул. Петар Дељан 17, нас. Кисела Вода, Скопје

РАБОТНО ВРЕМЕ НА КАНЦЕЛАРИИТЕ НА ДИК: Од понеделник до недела (секој ден вклучувајќи викенд) од 08:00 до 20:00 часот.

Доколку ви треба ориентација до канцеларијата на ДИК во која можете да го депонирате својот потпис, побарајте помош на 24/7 достапните телефонски броеви 071812519 и 071812687.