ДИК КОЧАНИ

Во подрачното одделение на ДИК во Кочани ќе се собираат потписи за поддршка на кандидатурата на проф. д-р Билјана Ванковска од граѓаните на општините Кочани, Чешиново – Облешево и Зрновци.

Адреса: ул. Раде Кратовче бр. 1, Кочани
Локација: Во општинската зграда на О. Кочани, прв кат, прва канцеларија десно

РАБОТНО ВРЕМЕ НА КАНЦЕЛАРИИТЕ НА ДИК: Од понеделник до недела (секој ден вклучувајќи викенд) од 08:00 до 20:00 часот.

Доколку ви треба ориентација до канцеларијата на ДИК во која можете да го депонирате својот потпис, побарајте помош на 24/7 достапните телефонски броеви 071812519 и 071812687.