ДИК КРИВА ПАЛАНКА

Во подрачното одделение на ДИК во Крива Паланка ќе се собираат потписи за поддршка на кандидатурата на проф. д-р Билјана Ванковска од граѓаните на општините Крива Паланка и Ранковце.

Локација: во општинската зграда на О. Крива Паланка, влезот е од главна врата на општината, во ходникот од десно, канцеларијата на ДИК е последна врата од лево.
Адреса: ул. Св.Јоаким Осоговски бр.175

РАБОТНО ВРЕМЕ НА КАНЦЕЛАРИИТЕ НА ДИК: Од понеделник до недела (секој ден вклучувајќи викенд) од 08:00 до 20:00 часот.

Доколку ви треба ориентација до канцеларијата на ДИК во која можете да го депонирате својот потпис, побарајте помош на 24/7 достапните телефонски броеви 071812519 и 071812687.