ДИК КРУШЕВО

Во подрачното одделение на ДИК во Крушево ќе се собираат потписи за поддршка на кандидатурата на проф. д-р Билјана Ванковска од граѓаните на Општина Крушево.

Локација: во општинската зграда на О. Крушево, се влегува од металниот мост, се продолжува кон вториот кат, по скалите од левата страна.
Адреса: ул. Никола Ѓурковиќ бр. 16 А

image 65

РАБОТНО ВРЕМЕ НА КАНЦЕЛАРИИТЕ НА ДИК: Од понеделник до недела (секој ден вклучувајќи викенд) од 08:00 до 20:00 часот.

Доколку ви треба ориентација до канцеларијата на ДИК во која можете да го депонирате својот потпис, побарајте помош на 24/7 достапните телефонски броеви 071812519 и 071812687.