ДИК КУМАНОВО

Во подрачното одделение на ДИК во Куманово ќе се собираат потписи за поддршка на кандидатурата на проф. д-р Билјана Ванковска од граѓаните на општините Куманово, Липково и Старо Нагоричане.

Адреса: ул. 11 Октомври бр.1/1 Куманово
Локација на канцеларијата на ДИК-Куманово: наспроти главната пошта во Куманово и Татар-Пашината Џамија (објектот од фотографијата подолу).

image 22

РАБОТНО ВРЕМЕ НА КАНЦЕЛАРИИТЕ НА ДИК: Од понеделник до недела (секој ден вклучувајќи викенд) од 08:00 до 20:00 часот.

Доколку ви треба ориентација до канцеларијата на ДИК во која можете да го депонирате својот потпис, побарајте помош на 24/7 достапните телефонски броеви 071812519 и 071812687.