ДИК МАКЕДОНСКИ БРОД

Во подрачното одделение на ДИК во Македонски Брод ќе се собираат потписи за поддршка на кандидатурата на проф. д-р Билјана Ванковска од граѓаните на општините Македонски Брод и Пласница.

Локација: Во општинската зграда, се влегува преку споредниот влез во зградата, канцеларијата е на кат, во десниот ходник после скалите, втора врата десно.
Адреса: ул. 7-ми Септември ББ, Македонски Брод

РАБОТНО ВРЕМЕ НА КАНЦЕЛАРИИТЕ НА ДИК: Од понеделник до недела (секој ден вклучувајќи викенд) од 08:00 до 20:00 часот.

Доколку ви треба ориентација до канцеларијата на ДИК во која можете да го депонирате својот потпис, побарајте помош на 24/7 достапните телефонски броеви 071812519 и 071812687.