ДИК НЕГОТИНО

Во подрачното одделение на ДИК во Неготино ќе се собираат потписи за поддршка на кандидатурата на проф. д-р Билјана Ванковска од граѓаните на Општина Неготино и Општина Демир Капија.

Локација на канцеларијата на ДИК-Неготино: Во општинската зграда на О. Неготино.

Адреса: ул. Ацо Аџи Илов бр. 2 Неготино

РАБОТНО ВРЕМЕ НА КАНЦЕЛАРИИТЕ НА ДИК: Од понеделник до недела (секој ден вклучувајќи викенд) од 08:00 до 20:00 часот.

Доколку ви треба ориентација до канцеларијата на ДИК во која можете да го депонирате својот потпис, побарајте помош на 24/7 достапните телефонски броеви 071812519 и 071812687.