ДИК ПРИЛЕП

Во подрачното одделение на ДИК во Прилеп ќе се собираат потписи за поддршка на кандидатурата на проф. д-р Билјана Ванковска од граѓаните на општините Прилеп, Долнени и Кривогаштани.

Локација: поранешен објект на Општина Прилеп, во главниот влез, прва канцеларија лево.
Адреса: ул. Питу Гули бр.2 Прилеп

РАБОТНО ВРЕМЕ НА КАНЦЕЛАРИИТЕ НА ДИК: Од понеделник до недела (секој ден вклучувајќи викенд) од 08:00 до 20:00 часот.

Доколку ви треба ориентација до канцеларијата на ДИК во која можете да го депонирате својот потпис, побарајте помош на 24/7 достапните телефонски броеви 071812519 и 071812687.