ДИК ПРОБИШТИП

Во подрачното одделение на ДИК во Пробиштип ќе се собираат потписи за поддршка на кандидатурата на проф. д-р Билјана Ванковска од граѓаните на општина Пробиштип.

Локација: зграда на О. Пробиштип, приземје по ходникот право, вратата на канцеларијата на ДИК е јасно обележана (фотографија во прилог).
Адреса: ул. Јаким Стојковски бр.1

РАБОТНО ВРЕМЕ НА КАНЦЕЛАРИИТЕ НА ДИК: Од понеделник до недела (секој ден вклучувајќи викенд) од 08:00 до 20:00 часот.

Доколку ви треба ориентација до канцеларијата на ДИК во која можете да го депонирате својот потпис, побарајте помош на 24/7 достапните телефонски броеви 071812519 и 071812687.