ДИК РАДОВИШ

Во подрачното одделение на ДИК во Неготино ќе се собираат потписи за поддршка на кандидатурата на проф. д-р Билјана Ванковска од граѓаните на општините Радовиш и Конче.

Локација: во општинската зграда на трети кат, соба бр. 31
Адреса: Бул. „Александар Македонски“ бр. 7