ДИК РЕСЕН

Во подрачното одделение на ДИК во Ресен ќе се собираат потписи за поддршка на кандидатурата на проф. д-р Билјана Ванковска од граѓаните на Општина Ресен.

Локација: во зградата на Општина Ресен, се влегува преку главниот влез, канцеларијата е лево позади скалите.
Адреса: Плоштад „Цар Самоил“, Ресен

РАБОТНО ВРЕМЕ НА КАНЦЕЛАРИИТЕ НА ДИК: Од понеделник до недела (секој ден вклучувајќи викенд) од 08:00 до 20:00 часот.

Доколку ви треба ориентација до канцеларијата на ДИК во која можете да го депонирате својот потпис, побарајте помош на 24/7 достапните телефонски броеви 071812519 и 071812687.