ДИК СТРУГА

Во подрачното одделение на ДИК во Струга ќе се собираат потписи за поддршка на кандидатурата на проф. д-р Билјана Ванковска од граѓаните на општините Струга и Вевчани.

Локација: на раскрсницата кај Снеспа, позади Поштата,кај поранешна СОК банка
Адреса: ул. Пролетерски бригади бр. 62, Струга

РАБОТНО ВРЕМЕ НА КАНЦЕЛАРИИТЕ НА ДИК: Од понеделник до недела (секој ден вклучувајќи викенд) од 08:00 до 20:00 часот.

Доколку ви треба ориентација до канцеларијата на ДИК во која можете да го депонирате својот потпис, побарајте помош на 24/7 достапните телефонски броеви 071812519 и 071812687.