ДИК СТРУМИЦА

Во подрачното одделение на ДИК во Струмица ќе се собираат потписи за поддршка на кандидатурата на проф. д-р Билјана Ванковска од граѓаните на општините Струмица, Ново Село, Босилово и Василево.

Локација: канцеларијата е дел од општинската зграда на О. Струмица, пристапот е од тротоарот од левата страна на главниот влез (фотографија во прилог).
Адреса: ул. „Сандо Масев” бр.1, Струмица

РАБОТНО ВРЕМЕ НА КАНЦЕЛАРИИТЕ НА ДИК: Од понеделник до недела (секој ден вклучувајќи викенд) од 08:00 до 20:00 часот.

Доколку ви треба ориентација до канцеларијата на ДИК во која можете да го депонирате својот потпис, побарајте помош на 24/7 достапните телефонски броеви 071812519 и 071812687.