ДИК ТЕТОВО

Во подрачното одделение на ДИК во Тетово ќе се собираат потписи за поддршка на кандидатурата на проф. д-р Билјана Ванковска од граѓаните на општините Тетово, Теарце, Брвеница, Боговиње, Желино и Јегуновце.

Локација: Во општинската зграда на О. Тетово, се влегува преку двата влеза до канцеларија бр. 41, на првиот кат.
Адреса: ул. Дервиш Цара бр. 63, Тетово

РАБОТНО ВРЕМЕ НА КАНЦЕЛАРИИТЕ НА ДИК: Од понеделник до недела (секој ден вклучувајќи викенд) од 08:00 до 20:00 часот.

Доколку ви треба ориентација до канцеларијата на ДИК во која можете да го депонирате својот потпис, побарајте помош на 24/7 достапните телефонски броеви 071812519 и 071812687.