ДИК ВАЛАНДОВО

Во подрачното одделение на ДИК во Валандово ќе се собираат потписи за поддршка на кандидатурата на проф. д-р Билјана Ванковска од граѓаните на Општина Валандово.

Локација: во зградата на старото општинско собрание на О. Валандово
Адреса: ул. „4 ти Јули„ бр. 1