ДИК ВЕЛЕС

Во подрачното одделение на ДИК во Велес ќе се собираат потписи за поддршка на кандидатурата на проф. д-р Билјана Ванковска од граѓаните на општините Велес , Чашка и Градско.

Локација на ДИК-Велес: во општинската зграда на О. Велес, влезот на Катастар, канцеларија бр.23
Адреса: ул. Панко Брашнар бр. 1, Велес

РАБОТНО ВРЕМЕ НА КАНЦЕЛАРИИТЕ НА ДИК: Од понеделник до недела (секој ден вклучувајќи викенд) од 08:00 до 20:00 часот.

Доколку ви треба ориентација до канцеларијата на ДИК во која можете да го депонирате својот потпис, побарајте помош на 24/7 достапните телефонски броеви 071812519 и 071812687.