Апасиев со порака до младите за босанскиот регионален серијал „Перспектива“

Димитар Апасиев
Претседателот на Левица, Димитар Апасиев, во регионалниот серијал „Перспектива плус“, на теми поврзани со профилот на еден пратеник, политичката култура во Македонија, девастираниот систем и.т.н.
 
Апасиев испраќа и порака до младите: „Младите да не бидат аполитични – тоа е најголемото злосторство, кое би си го направиле самите на себе, бидејќи лошите луѓе просперираат тогаш кога добрите не прават ништо.“

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ