ДОНИРАЈ ЗА КАМПАЊА


Доколку сакате да донирате и да помогнете во кампањата на Левица за Локалните Избори – 2017, тоа можете да го направитe со уплатница, пополнета со следните податоци:

Назив: Левица (за изборна кампања)
Адреса: ул.Мирослав Крлежа бр.20/1-12, кат 3, 1000 Скопје
Сметка: 370001100211470
Еуростандард Банка Скопје