ГОСТУВАЊА


Гораст МуратовскиИнфомакс / Подкаст „Ќорсокак“ – 21.02.2018


Зоран ВасилескиАлфа / Алфаскоп – 21.02.2018


Здравко СавескиКанал 5 / Топ тема – 20.02.2018


Здравко СавескиКанал 5 / Само вистина – 09.02.2018


Гораст МуратовскиТВ 21 / Click Plus MK – 02.02.2018


Здравко СавескиТВ 24 / 24 Тренд анализа – 22.01.2018


Гораст МуратовскиАлфа / Миленко Неделковски Шоу – 20.01.2018


Трајче СтојановТВ 21 / Click Plus MK – 19.01.2018


Зоран ВасилевскиТВ 24 / 24 Отворено – 16.01.2018


Мариглен ДемириТелма / Топ тема – 09.01.2018


Здравко СавескиТВ 21 / Клик Плус – 29.12.2017


Петар ЧуриќТВ Плус / Став – 22.12.2017


Игор СмилевКанал 5 / Само вистина – 15.12.2017


Димитар АпасиевТелма / Топ тема – 24.11.2017


Здравко СавескиТелма / Ноќно студио – 23.11.2017


Андреј ЈованчевскиТВ Нова – 04.12.2016


Марија ЏонсТВ21 – 02.12.2016


Димитар Апасиев  – Мој Термин – 02.12.2016


Митко Николов ТВ21 – 01.12.2016


Андреј Јованчевски 24 Вести – 28.11.2016


Нико БеќаровскиТВ Нова – 27.11.2016


Мариглен ДемириТопТема – 29.11.2016


Трајче СтојановТВ Нова – 26.11.2016


Здравко Савески ТВ21 – 25.11.2016


Зоран Василески МРТ1 – 24.11.2016


Зоран ВасилескиТВ Нова – 23.11.2016


Мариглен Демири ТВ Нова – 22.11.2016


Бранимир ЈовановиќТоп Тема – 02.06.2016


Тони МилошевскиКлик Плус – 27.05.2016


Здравко СавескиНОВА Студио – 10.05.2016


Здравко СавескиЕкономски Магазин – 05.05.2016


Бранимир ЈовановиќЕкономски Магазин – 29.04.2016


Зоран ВасилескиКлик Плус – 29.04.2016


Дејан Лутовски24 Анализа – 26.04.2016


Димитар АпасиевТоп Тема – 26.04/2016


Бранимир ЈовановиќНова ТВ – 19.04.2016


Здравко Савески 24 Анализа – 12.04.2016


Трајче СтојановWin-Win – 17.03.2016


Трајче Стојанов 360 степени – 05.03.2016


Дејан ЛутовскиКлик Плус – 05.02.2016


Здравко СавескиТренд – 31.01.2016


Здравко СавескиТоп Тема – 22.01.2016


Димитар Апасиев – Топ Тема – 24.12.2015


Зоран ВасилескиПолитико – 01.12.2015


Здравко СавескиТоп Тема: Можен ли е вистински трет пат во Македонија? – Топ Тема/17.11.2015