ИЗБОРНА ЕДИНИЦА – 4

Носител на кандидатската листа за ИЕ-4
Митко Николов
15175386_1218154901583179_1531204408_n

 1. Митко Николов
 2. Дамјан Божиноски
 3. Милева Бутрова
 4. Сашко Јанчев
 5. Орданчо Бошевски
 6. Елена Спиркоска
 7. Ристо Цасконоје 
 8. Костантин Карев
 9. Гордана Сребреновска
 10.  Марина Левова
 11. Здравко Бисеркоски
 12. Петре Костадинов
 13. Емилија Чобанова
 14. Дејан Трајковски
 15. Миодраг Спасовски
 16. Билјана Митревска
 17. Кристијан Најдовски
 18. Моника Ѓорѓиоска
 19. Павле Темелковски
 20. Адријана Митрева

baner