КАРПОШ

Листа на кандидати за советници на Левица за општина Карпош:

 1. Бранко Ристов 
 2. Агапи Тофиловска
 3. Владимир Пановски
 4. Гораст Муратовски
 5. Мартин Анастасовски
 6. Христина Ефинска
 7. Симо Георгиев
 8. Владимир Наумчевски,
 9. Елизабета Боѓковска – Петровска
 10. Лариса Митиќ
 11. Стефан Русевски
 12. Борис Николај Двојаковски
 13. Весна Симонова
 14. Илија Гапковски
 15. Горан Таушанов
 16. Убавка Николиќ
 17. Ненад Тасевски
 18. Биљана Наумчевска
 19. Милош Костантинов
 20. Билјана Дрнкова
 21. Невенка Ивановиќ
 22. Стефан Радуловиќ
 23. Татјана Чичаковска

Karpos

(клик на сликата за зголемен приказ)