Кривични пријави

1. Кривична пријава vs Зоран Заев (Загрозување на независноста)
2. Кривична пријава vs Африм Саљиу (Несовесно работење во службата)
3. Кривична пријава vs Никола Ивановски (Саботажа)
4. Кривична пријава vs Нина Групер (Несовесно работење во службата)
5. Кривична пријава vs ДЗС, Апостол Симовски и Иљми Селами (Тешки дела против здравјето на луѓето)
6. Кривична пријава vs Бисера Костадиновска и Мирослав Богдановски (Пренесување заразна болест)
7. Кривична пријава vs Сали Мурати (Саботажа)
8. Кривична пријава vs Талат Џафери (Злоупотреба на службена положба)
9. Кривична пријава vs Оливер Спасовски (Злоупотреба на службена положба)
10. Кривична пријава vs Лила Пејчиновска и Снежана Наџаковска (Фалсификување службена исправа)
11. Кривична пријава vs Беким Максути (Несовесно работење во службата)
12. Кривична пријава vs Александар Семенпеев (Повреда на слободата на определување избирачите)
13. Кривична пријава vs Шкодране Дардишта (Предизвикување национална омраза, раздор и нетрпеливост)
14. Кривична пријава vs Ким Мехмети (Излагање на подбив на македонскиот народ)
15. Кривична пријава vs Талат Џафери (Излагање на подбив на македонски народ)
16. Кривична пријава vs Талат Џафери (Саботажа)
17. Кривична пријава vs Клуб Ванчо Михајлов (Излагање на подбив на македонскиот народ)
18. Кривична пријава vs Н.Н. сторител (Хакерски напад на веб-сајтот)
19. Кривична пријава vs Бенито Јошевски и Никола Марковски (Повреда на рамноправноста на граѓаните)
20. Кривична пријава vs Драган Ѓуриќ и Љупчо Кузмановски (Повреда на рамноправноста на граѓаните)
21. Кривична пријава vs Талат Џафери (Спречување на избори и гласање)
22. Кривична пријава vs Н.Н. сторител – Кражба на струја Арачиново (2022)
23. Кривична пријава vs Талат Џафери -Злоупотреба на лични податоци (2022)