КУМАНОВО

Листа на кандидати за советници на Левица за општина Куманово:

 1. Сотир Лоловски
 2. Стефан Илиевски
 3. Олгица Димитриевска
 4. Петар Чуриќ
 5. Иван Николовски
 6. Биљана Тасевска
 7. Александар Цветковиќ
 8. Кокица Милковска
 9. Мерлинда Вејсели
 10. Никола Крстевски
 11. Олгица Стефановиќ
 12. Иван Јовановски
 13. Драгица Тасевска
 14. Драган Тасевски
 15. Стефан Денковски
 16. Ангела Богоевска
 17. Никола Лазаровски
 18. Александра Енимах
 19. Катерина Пејчевска
 20. Никица Николовски
 21. Зоран Митевски
 22. Јадранка Младеновска
 23. Богица Илиевска
 24. Трајко Тасевски
 25. Љубе Петровски
 26. Андријана Димковска
 27. Петре Наќевски
 28. Биљана Крстевска
 29. Маја Божиновска
 30. Роберт Димковски
 31. Сузе Костовска
 32. Сретен Костовски
 33. Владимир Митковски

Kumanovo

(клик на линкот за зголемен приказ)