ВО МЕДИУМИТЕ


  • ИЗЈАВИ на членовите на ЛЕВИЦА.
  • КОЛУМНИ во електронските и печатени медиуми на членовите на ЛЕВИЦА.
  • ГОСТУВАЊА во политички и дебатни емисии на членовите на ЛЕВИЦА.
  • ИНТЕРВЈУА со членовите на ЛЕВИЦА.

11220926_1078139238892975_1957489633324792543_n